studiobeige.nl uses cookies to make the website more user-friendly. Read more about these cookies. close

foto: ronald tilleman
foto: ronald tilleman
foto: ronald tilleman
foto: ronald tilleman
foto: ronald tilleman
foto: ronald tilleman
next project

Deep in the Biesbosch lies the Biesbosch Museum Island, which underwent a radical transformation in 2015. The museum, which showcases the remarkable and rich history of the Biesbosch estuary, was rebuilt from scratch based on an award-winning architectural design by Studio Marco Vermeulen.

Design concept: Joyce Langezaal
art direction: Studio Beige
illustrations: Studio Beige

We were asked to design all graphics – texts, infographics and illustrations – of the newly conceptualised permanent exhibition. The very nature of our designs here was to be timeless as the exhibition is intended to last at least 15 years in its current form. Due to our focus on a clear-cut and restraint design visitors throughout the years will be able to enjoy a contemporary experience.

Design concept: Joyce Langezaal
art direction: Studio Beige
illustrations: Studio Beige